Vrouw neergestoken in eigen woning in Slagmolenstraat, verdachte aangehouden

In de bungalow in de Slagmolenstraat speelde zich een zware vechtpartij af waarbij het raam aan de voorzijde sneuvelde
Kristof Pieters In de bungalow in de Slagmolenstraat speelde zich een zware vechtpartij af waarbij het raam aan de voorzijde sneuvelde
De politie heeft een verdachte aangehouden van een steekpartij in de Slagmolenstraat in Sint-Niklaas. De bewoonster kreeg verschillende steekwonden met een mes. Ze raakte zwaargewond. Over het motief is nog niks bekend.

De feiten dateren van afgelopen weekend en speelden zich af in een bungalow in de het begin van de doodlopende Slagmolenstraat, vlakbij het kruispunt van de Bellestraat met Zonneken. De hulpdiensten troffen de bewoonster aan met zware verwondingen. De vrouw werd meerdere keren gestoken met een mes. Het slachtoffer werd in kritiek toestand afgevoerd naar het ziekenhuis maar is intussen buiten levensgevaar.

Het parket stuurde het labo ter plaatse voor een sporenonderzoek. Voorafgaan aan de steekpartij lijkt er een vechtpartij te zijn geweest in de woning. Daarbij sneuvelde onder meer een groot raam aan de voorkant van het huis. Over de precieze omstandigheden van het incident is nog niks bekend. Ook het motief van de dader is nog onduidelijk. Er is wel een verdachte gearresteerd en aangehouden.

Het parket Oost-Vlaanderen onderzoekt de zaak maar wil voorlopig geen commentaar kwijt.

Het is al de tweede steekpartij op korte tijd in Sint-Niklaas. Op 18 april  werd ook al een oudere man in de hals gestoken in zijn flat op de eerste verdieping op het Regentieplein. De dader werd toen eveneens door de politie ingerekend. Toen ging het om feiten binnen het drugsmilieu.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • PHILIPPE LEEMANS

    dader waarschijnlijk al vrijgelaten voor dit artikel geschreven