Exclusief voor abonnees

Vijfjarig meisje met afgerukte vingertop op spoeddienst wandelen gestuurd door gebrek aan personeel, ziekenhuis onderzoekt klacht

De kranige kleuter kon maandag al terug lachen maar mama Cynthia Noens wil dat er lessen worden getrokken bij het AZ Nikolaas.
Kristof Pieters De kranige kleuter kon maandag al terug lachen maar mama Cynthia Noens wil dat er lessen worden getrokken bij het AZ Nikolaas.
“We zullen alles goed inzwachtelen en kom morgen terug als we een arts beschikbaar hebben.” Dat kregen de ouders van kleuter Esmee (5) vrijdagavond te horen toen ze zich op de spoed van AZ Nikolaas kwamen aanmelden. Hun dochter had met haar vinger tussen een deur gekneld gezeten en daarbij was het topje deels afgerukt. De ouders besloten zelf dan maar naar het UZ Gent te gaan waar ze wel meteen werden geholpen. Het AZ Nikolaas verontschuldigt zich en belooft de klacht te onderzoeken.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Vaneylen Pierre

  Mogen we de andere zijde van de medaille ook horen?

 • Benny Coomans

  gewoon alle subsidies aan dat ziekenhuis opheffen

 • Flor Peeters

  Sommige medici zou men levenslang moeten schorsen zoals die chirurg die een verkeerde heup geopereerd heeft bij mijn zoon, het zal nooit nog goed komen,werken gaat niet en moet nu overleven met 1230euro per maand terwijl de chirurg lustig verder snijd.

 • stefan sammels

  Ik ben 15 jaar geleden mijn moeder verloren omdat de chirurg op zondag namiddag niet meer wou langs komen. Augustinus Wilrijk... 7 jaar geleden zelfde geval met mijn echtgenote... Toen was de chirurg wel van goede wil, heeft zijn bbq links laten liggen en met spoed haar geopereerd op een zondagavond. Dat was in Klina Brasschaat. Was kwestie van minuten...

 • Paul Larue

  Elke arts heeft de Eed van Hippocrates gezworen. Deze moet hij ten alle tijden nakomen. De ondersteunende diensten van de arts, verpleging, management etc. mag de arts niet belemmeren in het nakomen van zijn eed. Hier heeft dus iemand gefaald. Op een wijze dat werken in de zorg beëindigd moet worden.