Exclusief voor abonnees

Vierde generatie zet na 120 jaar punt achter familieslagerij Maes: “Gaan eigen olijfolie maken in Italië”

Ria Poppe en Dirk Maes bedanken hun klanten 'duizendmaal' voor al die mooie jaren in hun slagerij.
Yannick De Spiegeleir Ria Poppe en Dirk Maes bedanken hun klanten 'duizendmaal' voor al die mooie jaren in hun slagerij.
Na vier generaties en meer dan een eeuw winkel houden, stopt op zondag 1 maart het verhaal van slagersfamilie Maes in de Vleeshouwersstraat in Sinaai. Met hun ambachtelijk bereide specialiteiten lieten Dirk Maes (62) en Ria Poppe (62) van ‘Macelleria Maes’ hun trouwe klanten jarenlang mee proeven van hun passie voor de Italiaanse keuken. “Dat we nu zelf een olijfboomgaard konden aankopen in Italië om onze eigen olie te maken, is een droom die uitkomt.”

Je hebt 19% van dit artikel gelezen