Vernieuwde Aldi-supermarkt opent woensdag de deuren

De Aldi-supermarkt aan de Pastoor De Meerleerstraat opent woensdag opnieuw de deuren. De winkel is aanzienlijk uitgebreid, van 800 naar 1.200 m².
JVS De Aldi-supermarkt aan de Pastoor De Meerleerstraat opent woensdag opnieuw de deuren. De winkel is aanzienlijk uitgebreid, van 800 naar 1.200 m².
Op woensdag 28 november opent de volledig vernieuwde Aldi-supermarkt aan de Pastoor De Meerleerstraat in Sint-Niklaas de deuren. De winkel is zo’n vier maanden gesloten geweest voor renovatie- en uitbreidingswerken en is nu helemaal ingericht volgens het allernieuwste Aldi-winkelconcept. Daarnaast werd de winkel aanzienlijk uitgebreid, van 800 naar 1.200 m². In de loop van 2019 zal ook de winkel aan de Papenakkerstraat volledig vernieuwd worden.

Na vier maanden werkzaamheden gaat de Aldi-supermarkt aan de Pastoor De Meerleerstraat woensdag weer open. De Duitse supermarktketen heeft de winkel volledig vernieuwd, met meer nadruk op verse producten zoals brood, groenten en fruit. De ombouw van de winkel in Sint-Niklaas maakt deel uit van een grotere restyling, de grootste ooit voor Aldi. Daarbij worden alle 450 Belgische winkels omgevormd naar het nieuwe winkelconcept, een investering van 350 miljoen euro. In 2018 alleen al gaat het om 167 winkels.

De Aldi-supermarkt in de Pastoor De Meerleerstraat in Sint-Niklaas is van maandag tot zaterdag open van 8.30 tot 19 uur. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.