Vandaal gefilmd die ruitenwissers van auto’s afbreekt

Op sociale media circuleert een filmpje waarop te zien is hoe een vandaal ruitenwissers afbreekt bij geparkeerde auto’s. De feiten dateren uit de nacht van zaterdag op zondag in de omgeving van Puivelde en Sinaai. De politie onderzoekt de zaak.

De politie van Sint-Niklaas bevestigt dat er het afgelopen weekend bij minstens zes verschillende wagens vandalisme werd gepleegd. Telkens werden de ruitenwissers afgebroken of geforceerd. Dit gebeurde onder meer in de Markstraat, Molenstraat en in de Klokke Roelandlaan. In sommige gevallen stond de auto op de oprit geparkeerd. Op één van de adressen kon de dader gefilmd worden. “Door de beelden te verspreiden, hopen we dat iemand deze persoon herkent”, zegt het slachtoffer. “De feiten deden zich voor om 4.44 uur. De dader heeft blijkbaar een spoor van vernieling getrokken van Puivelde tot Sinaai. We begrijpen niet wat iemand bezielt om zich met zoiets bezig te houden.”

De vandaal trekt ruitenwissers van de wagen.
rv De vandaal trekt ruitenwissers van de wagen.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joke Jansma

  6 maand cel word niet eens uitgevoerd, alles onder de 2 a 3 jaar word geen effectieve celstraf meestal. en moeste ze het op wonderbaarlijke manier toch uitvoeren dan kun je het vergelijken met 6 maand op hotel hier in België

 • Jos Plessers

  Best geen politie bijhalen,als je hem herkent,maar direct slachtoffers verwittigen.De politie wil wel,maar mag niet.

 • Rudi Pieters

  Wat voor onnozelaar moet je daar nou voor zijn bah walg ik van

 • francois dierickx

  Voor elk afgebroken ruitenwisser 6 maand cel