Unigro schenkt 10 werkdagen aan goede doelen

RV
Tien medewerkers hebben van hun bedrijf Unigro de kans gekregen om zich een volledige werkdag betaald in te zetten voor vijf goede doelen.

Bij het bedrijf Unigro hebben ze de ‘community days’ in het leven geroepen. Tien medewerkers kregen de kans om zich één volledige werkdag betaald in te zetten voor vijf sociale initiatieven. Ze kozen voor de organisaties Moeders voor moeders, VLOS, Poverello, de sociale kruidenier en de Kringwinkel. 
De medewerkers organiseerden op het werk vervolgens ook nog ‘de warmste tafel’, waarbij iedereen voor het goede doel aan tafel ging. Het bedrijf deed er nog een mooi bedrag bovenop, waarmee het eindtotaal op 2.500 euro kwam. Dat wordt verdeeld over die vijf goede doelen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.