Twee nachten werken op brug van N41 over E17

JVS
Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat twee nachten aan de slag op de brug van de N41 over de E17 in Sint-Niklaas. Dat gebeurt deze week dinsdagnacht en woensdagnacht.

Een aannemer gaat er aan de slag om verscheidene brugvoegen te herstellen. Alle op- en afritten van het op- en afrittencomplex Sint-Niklaas-West kunnen open blijven, maar verschillende rijstroken op de brug gaan dicht. De werkzaamheden worden ‘s nachts uitgevoerd om de hinder zo veel mogelijk te beperken, zo meldt het Agentschap Wegen en Verkeer.

In de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 november, van 20 tot 6 uur, vinden er herstellingen plaats op de rijrichting Hamme. Aangezien er alleen op de rechterrijstrook gewerkt moet worden, blijft verkeer over één rijstrook richting Hamme mogelijk. Het verkeer richting Sint-Niklaas ondervindt geen hinder.

In de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 november, ook van 20 tot 6 uur, wordt er gewerkt op de rijrichting Sint-Niklaas. Beide rijstroken richting Sint-Niklaas gaan dicht. Een omleiding via de op- en afritten van Sint-Niklaas-Centrum zal die nacht van kracht zijn. Het verkeer richting Hamme ondervindt dan geen hinder. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.