Twee gewonden bij kop-staartbotsing in Hoge Bokstraat

Kristof Pieters
In de Hoge Bokstraat is maandagavond een kop-staartaanrijding gebeurd tussen twee personenwagens die richting Patershoek reden. Daarbij vielen twee gewonden.

Het ongeval gebeurde rond 21 uur ter hoogte van het kruispunt met de Puyenbekestraat. De bestuurder van een BMW ging in de remmen om voorrang te verlenen aan een wagen die uit de Puyenbekestraat kwam. De bestuurder van een Fiat die achter de BMW reed, merkte dit te laat op en reed achteraan in op de BMW. Beide voertuigen liepen bij de botsing schade op en twee inzittenden raakten gewond. Zij werden voor verzorging naar het AZ Nikolaas overgebracht. De brandweer kwam ter plaatse om gelekte vloeistof van de rijbaan te verwijderen. Er was tijdelijk lichte verkeershinder.

Kristof Pieters
Kristof Pieters2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Wim Van Laere

    Franky, Er zullen eerst nog een aantal ongevallen moeten gebeuren voor “de stad” in actie schiet, Wat had je nu gedacht.

  • Franky Stremersch

    Het Stadsbestuur spreekt al maanden om de voorrang van rechts af te schaffen voor deze straat , (kwestie van verkeersborden aanpassen dus ), zowel voor de Puyenbekestraat als de Nauwstraat , het is toch onverantwoord dat deze zeer drukke hoge bokstraat (waar 9000 voertuigen per dag door gejaagd worden ) voorrang dient te verlenen aan een zijstraatje van een wijk , ook kijken we uit wanneer de trajectcontrole in werken word gesteld , as-verschuivingen en voorrang zorg wekelijks voor ongevallen.