Toeristische beurs focust op groepsuitstappen

Wie op zoek is naar tips om uitstappen te maken met een groep in Oost-Vlaanderen kan zaterdag terecht op een beurs van Toerisme Oost-Vlaanderen in 't Bau-huis in Sint-Niklaas.

Toerisme Oost-Vlaanderen verzamelt er maar liefst 95 organisaties die hun groepsactiviteiten en verblijfsmogelijkheden presenteren.

Open beurs

Voor deze vijftiende editie wordt het concept vernieuwd naar een open beurs met een nog groter aanbod aan toeristische mogelijkheden.


Niet alleen verenigingen, maar ook families, vriendengroepen, scholen en bedrijven die af en toe een uitstapje organiseren, kunnen er alle info krijgen over de mogelijkheden in de provincie Oost-Vlaanderen.


"Hiermee willen we de groepsbezoeken in onze toeristische regio's promoten. Gaststad is deze keer Sint-Niklaas. Verspreid over de dag zijn er verschillende inspiratietochten waarbij een beursbezoek is geïntegreerd in een mooie daguitstap in de regio, onder meer in Sint-Niklaas, Temse, Waasmunster, Lochristi en Wachtebeke."


De beurs is geopend tussen 10 en 16 uur. Wie zich vooraf registreert of op de dag zelf arriveert tussen 12.30 en 13.30 uur kan gratis binnen. Info: www.tov.be/infodag_groepsuitstappen. (JVS)