Spoedherstelling op E17 tijdens verlengd weekend: slechts één rijstrook open in richting van Gent

Er wordt grote van vrijdagavond tot dinsdagochtend grote verkeershinder verwacht op de E17 richting Gent ter hoogte van Sint-Niklaas.
JVS Er wordt grote van vrijdagavond tot dinsdagochtend grote verkeershinder verwacht op de E17 richting Gent ter hoogte van Sint-Niklaas.
Op vrijdag 8 november vanaf 20 uur laat het Agentschap Wegen en Verkeer een spoedherstelling uitvoeren op de E17 in Sint-Niklaas. Net voorbij de oprit Sint-Niklaas-West in de richting van Gent gaat een aannemer een voeg in het wegdek met spoed herstellen. De werken moeten op dinsdagochtend 12 november klaar zijn. Er zal daardoor maar één rijstrook op de E17 beschikbaar zijn. Er wordt grote hinder verwacht.

Op de E17 richting Gent, net voorbij de oprit Sint-Niklaas-West, gaat het wegdek over van beton naar asfalt. “Op die plek ligt een voeg die dringend hersteld moet worden. Om kwalitatief werk te leveren en ook veilig te kunnen werken, moeten twee rijstroken van de snelweg richting Gent dicht. Ook op de parallelweg, vlak naast de snelweg, wordt één van de twee rijstroken afgesloten. Op dinsdagochtend 12 november voor de ochtendspits moeten alle werken klaar zijn, al is de timing afhankelijk van de weersomstandigheden”, meldt het Agentschap Wegen en Verkeer.

Het verkeer op de E17 richting Gent zal maar één rijstrook ter beschikking hebben. Er wordt dan ook grote verkeershinder verwacht. Weggebruikers wordt aangeraden om extra alert te zijn voor de signalisatie en de snelheidsbeperking van 70 km/u aan de werfzone strikt op te volgen. De op- en afritten in Sint-Niklaas blijven wel open. Op de E17 richting Antwerpen wordt niet gewerkt.   
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Patrick Van puymbroeck

    Prutsers ligt er allemaal niet zo lang