Slecht weer stuurt planning werken N41 en Leon Scheerderslaan in de war

De Leon Scheerderslaan (R42) in Sint-Niklaas.
Google De Leon Scheerderslaan (R42) in Sint-Niklaas.
De herstellingswerken op de N41 en op de Leon Scheerderslaan en Guido Gezellelaan (R42) in Sint-Niklaas zullen langer duren dan gepland. Door de slechte weersomstandigheden heeft de aannemer de werken moeten stilleggen. Het verkeer in Sint-Niklaas zit daardoor al meer dan een week in de knoop.

Het Agentschap Wegen en Verkeer is maandag 30 september gestart met herstellingswerken op de N41 en op de Leon Scheerderslaan en Guido Gezellelaan (R42) in Sint-Niklaas. “Het natte weer gooit roet in het eten en de werken liggen even stil. Tijdens deze onderbreking blijft de weg wel afgesloten voor het verkeer. De werken starten terug op van zodra het weer dit toelaat”, klinkt het.

“De aannemer heeft op de Leon Scheerderslaan de top- en onderlaag afgefreesd en wacht op gunstige weersomstandigheden voor het plaatsen van de scheurremmende laag. Voor het aanbrengen van het grid en de beschermingslaag moet het wegoppervlak volledig droog zijn. Van zodra de weersomstandigheden gunstig zijn, zullen de werken verder gezet worden.”

De rijweg is nog volledig afgesloten. Het verkeer rijdt om via E17 Sint-Niklaas-centrum, de N16, N70 naar de Singel (R42) en de Plezantstraat (N403), in de beide richtingen.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sven Anthuenis

    Altijd hetzelfde. En omlegging via centrum. Nu naar de Industrieparken rijden is een uur langer rijden. Kunde dan geen betere omleiding voorzien. Die markt is echt het toonbeeld van immobiliteit.

  • Els Goossens

    Afgesloten... je mag er gerust eens passeren elke dag rijden er veeeeeel auto’s door hoor!!

  • Gino Van driessche

    Misschien TE logisch ,om eens naar weersvoorspelling te zien VOOR ,men aan deze ingrijpende werken begint???Deze periode van het jaar te verwachten, niet????