PVDA houdt comedy-avond met Awaal Nem en Nigel Williams

De PVDA wil met een goed humeur naar de gemeenteraadsverkiezingen. Komende vrijdag 5 oktober houdt het een comedy-avond met de plaatselijke cabaretgroep Awaal Nem en comedian Nigel Williams.
Nigel Williams.
RV Nigel Williams.

Onder het motto 'Er mag al eens gelachen worden in de politiek' organiseert de PVDA van Sint-Niklaas een comedy-avond. Hoofdgast is de Belgisch-Britse komiek en PVDA-sympathisant Nigel Williams. De plaatselijke cabaretgroep Awaal Nem met Helga Collyn en Trees Heirbaut neemt het eerste deel van de avond voor haar rekening, in het lokale dialect en met een hele reeks nieuwe cabaretnummers. "Iedereen met de nodige dosis zelfrelativering is welkom", klinkt het. De comedy-avond vindt plaats in de Da Vinci-scholen, Parklaan 89 in Sint-Niklaas en start om 20 uur. Tickets kosten 9 euro en zijn telefonisch te bestellen op het nummer 0497/18.28.20. 

Helga Collyn en Trees Heirbaut van Awaal Nem.
RV Helga Collyn en Trees Heirbaut van Awaal Nem.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.