Pretcamionet brengt spel, sport en plezier naar stadswijken

JVS
Een team van de stedelijke jeugddienst is deze zomer onderweg met de Pretcamionet, die volgeladen is met sport, spel en plezier.

Kinderen kunnen in juli en augustus opnieuw rekenen op de Pretcamionet, die halt houdt in verschillende stadswijken. Dat was dinsdag het geval op het Jan Breydelplein, waar het voor de kinderen toch aangenaam vertoeven was in de schaduw onder de bomen. De begeleiders schotelden hen heel wat spelplezier voor. De Pretcamionet mikt op sport, spel en plezier, terwijl de Plutomobiel een iets meer kunstzinnig aanbod heeft.

De Pretcamionet is deze week van de partij op het Jan Breydelplein, telkens van 14 tot 17 uur. Volgende week is dat in het Gerdapark, de week erna in de nieuwe Clementwijk, daarna in het Reynaertpark, aan de Witte Molen en in het Fabiolapark. Info: www.jos.be/pretcamionet, pretcamionet@jos.be, 0479/36.92.42. 

JVSReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.