Portus Berkenboom vernieuwt kapsalon

Wie zich onder handen wil laten namen door de kappers in spe van Portus Berkenboom kan er voortaan plaatsnemen in het volledig vernieuwde kapsalon.
Het kapsalon van de opleiding Haarstilist, de kappersopleiding van Portus Berkenboom in de Kalkstraat, is volledig vernieuwd.
JVS Het kapsalon van de opleiding Haarstilist, de kappersopleiding van Portus Berkenboom in de Kalkstraat, is volledig vernieuwd.

In de school Portus Berkenboom in de Kalkstraat hebben ze de voorbije zomer niet stilgezeten. Eén van de grootste vernieuwingen is het leersalon van de opleiding Haarstilist, de kappersopleiding van de school. "Onze school blijft groeien, dus investeren we graag in de bestaande infrastructuur. Tijdens de vakantie werd het leersalon van het specialisatiejaar Haarstilist volledig vernieuwd. We hebben gekozen voor degelijke materialen, met het oog op een zo goed mogelijke ergonomie. De wasruimte kreeg in de hoogte verstelbare wasunits, van zeer laag tot zeer hoog. Daardoor kunnen zowel kleine als grote leerlingen op hun maat werken", klinkt het.

Voor een knipbeurt kan iedereen terecht bij de toekomstige kappers op school. Dat maakt deel uit van hun opleiding. "Onze klanten kunnen nu volledig ontspannen in de nieuwe kappersstoelen tijdens een verwenbeurt bij onze kappers in spe." 

Een afspraak maken in het kapsalon kan via het nummer 03/760.41.11 of 03/760.41.52. Info: www.portusberkenboom.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.