Pleintje voor bib krijgt reuzenschaakbord

Schaken in het groot (hier tijdens de autoloze zondag op de Grote Markt), binnenkort wordt het altijd mogelijk op het pleintje voor de bibliotheek op het Heymanplein.
JVS Schaken in het groot (hier tijdens de autoloze zondag op de Grote Markt), binnenkort wordt het altijd mogelijk op het pleintje voor de bibliotheek op het Heymanplein.
Op het pleintje voor de bibliotheek wordt binnenkort een reuzenschaakbord geschilderd.

Schaken is fijn, maar in openlucht en in het groot wordt het nog extra plezierig. Dat wordt binnenkort mogelijk op het pleintje voor de bibliotheek op het Hendrik Heymanplein. Daar gaat de stad een reuzenschaakbord inrichten. Dat gebeurt door de eigen stadsdiensten. Aan elke speelzijde komt er ook een zitbank.

De realisatie van het reuzenschaakbord gebeurt in overeenstemming met de Sint-Niklase schaakclub KSK Colle, die dit jaar precies 75 jaar bestaat. De vereniging zal een herdenkingsbordje plaatsen aan het reuzenschaakbord. 

De Sint-Niklase schaakclub KSK Colle bestaat 75 jaar.
JVS De Sint-Niklase schaakclub KSK Colle bestaat 75 jaar.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.