Oudere man krijgt messteek in de hals tijdens ruzie: slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis

De man werd met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.
Kristof Pieters De man werd met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.
Een man is deze middag zwaargewond geraakt nadat hij tijdens een ruzie met een mes in de hals werd gestoken. De feiten deden zich voor in een appartement in Sint-Niklaas.

Het slachtoffer, een oudere man, werd rond 13 uur bebloed en zwaargewond aangetroffen in zijn appartement op de hoek van het Regentieplein en de Zamanstraat. Hij kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en vervolgens door de brandweer geëvacueerd met de brandladder. Hij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis en onderging er meteen een operatie voor een messteek in de hals. De man had ook letsels van vuistslagen. Hij zou intussen wel stabiel zijn.

Het is nog niet precies duidelijk wat er zich in het appartement heeft afgespeeld maar volgens getuigen hadden ze kort voor de feiten een man met ontbloot bovenlijf in en uit het gebouw zien lopen. Hij werd opgepakt en gearresteerd door de politie. De aanleiding voor de ruzie en de aansluitende vechtpartij is nog niet bekend.

Het slachtoffer werd via de brandladder geëvacueerd.
Kristof Pieters Het slachtoffer werd via de brandladder geëvacueerd.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.