Oud-medewerkers van Colifac houden reünie

Enkele anciens met stichter Jacques Van den Poel.
RV Enkele anciens met stichter Jacques Van den Poel.
De eerste generatie Colifac-medewerkers heeft een mooie reünie gehouden. Met meer dan veertig mensen kwamen ze samen, bijna dag op dag 70 jaar na de opstart van Colifac.

Jacques Van den Poel en zijn vrouw richtten de meubelzaak op 1 oktober 1949 op in Sint-Niklaas. De medewerkers van weleer zorgden er mee voor dat Krea-Colifac uitgroeide tot een begrip in de hele regio. “Het idee leefde al langer om een reünie te organiseren met alle oud-medewerkers die mochten werken onder de stichters. We hebben allemaal een heel mooie tijd beleefd bij Colifac. Vanaf dag één werd je opgenomen in de Colifac-familie. En zo’n familiebanden zijn héél moeilijk te verbreken. Door de jaren heen versterkte die band nog. Dat bleek vroeger op de jaarlijkse personeelsfeesten. Die traditie willen we verderzetten”, aldus initiatiefnemers Paul Pannier en Theo Van Huffel.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.