Opgelet voor vergiftigd lokaas: al één hond overleden

Ondanks alle zorgen overleed Zita op de tafel bij de dierenarts.
rv Ondanks alle zorgen overleed Zita op de tafel bij de dierenarts.
De politie van Sint-Niklaas heeft de afgelopen dagen al verschillende meldingen gekregen over vergiftigd lokaas in onder meer de omgeving van de Ettingstraat. Al zeker één hond is hierdoor overleden.

Het is nog niet duidelijk om welk gif het gaat. Dat wordt nog volop onderzocht. Het moet alleszins wel erg toxisch zijn want één hond overleefde het eten van dit lokaas niet. “Na een wandeling in het stiltegebied en de dreven palend aan de Ettingstraat werd onze hond Zita plots onwel. We zijn meteen naar de dierenarts gereden. Die heeft alles geprobeerd maar in een uur tijd was ze overleden.” Volgens de politie is een andere hond momenteel in behandeling na het eten van vergiftigd aas. Ondertussen gaat het de goede kant op met de viervoeter.

De politie verspreidde deze foto van het vergiftigde lokaas
rv De politie verspreidde deze foto van het vergiftigde lokaas1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • SABINE TAVERNIER

    Ziekelijke individuen die vergiftigd lokaas legt voor de dieren!!!