Open Vld kiest nieuw afdelingsbestuur

RV
Open Vld heeft in Sint-Niklaas een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Voorzitter Geert Van Drom neemt opnieuw de leiding van de nieuwe meerderheidspartij.

Het nieuwe afdelingsbestuur van Open Vld bestaat uit veertig leden. “Het is een goeie mix van ervaren bestuursleden, mandatarissen, kandidaten van de vorige gemeenteraadsverkiezingen en nieuwelingen”, stelt voorzitter Geert Van Drom, die zijn taak bij de Sint-Niklase partijafdeling voortzet. Hij doet dat samen met het dagelijks bestuur dat bestaat uit ondervoorzitter Steven Claes, secretaris Marijke Calle, penningmeester Klaus De Pillecyn en politiek secretaris Ronny Suy, aangevuld met mandatarissen Ine Somers, Karel Noppe en Eline De Bruyne. “Ons team staat klaar om de uitdaging aan te gaan van deelname aan het bestuur in onze stad, met frisse, zuurstofrijke ideeën en liberale accenten.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.