Nutswerken in Terekenwijk: nieuwe fase van start

RV
In de Knaptandstraat, vanaf de Sint-Antoniusstraat tot de Schoolstraat, starten op maandag 19 november wegenwerken. Daardoor verandert de rijrichting in een aantal omliggende straten.

De werken gebeuren in voorbereiding op het grootschalige rioleringsproject Schoolstraat-Tereken. Vanaf maandag 19 november gaan die nutswerken een volgende fase in en wordt er gewerkt in de Knaptandstraat, vanaf de Sint-Antoniusstraat (inclusief kruispunt) tot de Schoolstraat (exclusief kruispunt). Deze werken zullen drie weken duren. Aansluitend, van 10 tot 21 december, is de aannemer aan de slag in de Sint-Antoniusstraat.

Tijdens de werken zullen enkele straten veranderen van rijrichting. In de Verbindingsstraat wordt de rijrichting omgekeerd en kan het verkeer in enkele richting van Moerlandstraat richting Schoolstraat. Ook in de Blokmakerstraat komt er enkele rijrichting richting Knaptandstraat. In de Knaptandstraat krijgt het deel tussen Blokmakerstraat en Moerlandstraat enkele rijrichting richting Moerlandstraat. Het deel tussen Blokmakerstraat en Sint-Antoniusstraat krijgt dubbele rijrichting voor het bestemmingsverkeer. De parking van begraafplaats Tereken blijft tijdens de werken bereikbaar vanuit de Gorinchemstraat. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.