Nutswerken in Schoolstraat vanaf maandag 4 maart

Wateroverlast aan Tereken. De voorbereidingen voor een grootschalig rioleringsproject zijn aan de gang, waarmee deze taferelen in de toekomst niet meer zouden mogen gebeuren.
JVS Wateroverlast aan Tereken. De voorbereidingen voor een grootschalig rioleringsproject zijn aan de gang, waarmee deze taferelen in de toekomst niet meer zouden mogen gebeuren.
In het stadsdeel rond Tereken in Sint-Niklaas zijn er al een hele tijd nutswerken bezig, als voorbereiding op het rioleringsproject Schoolstraat – Tereken. Vanaf volgende maandag 4 maart gaan er nutswerken van start in de Schoolstraat, tot midden mei.

Een aannemer gaat vanaf maandag 4 maart voor een tiental weken aan de slag in de Schoolstraat. Tijdens de werkzaamheden in de Schoolstraat wordt er enkele rijrichting ingevoerd richting Parklaan.

Daarna volgt de laatste fase van de nutswerken op de N70. Daarmee is de volgorde van de laatste twee fasen gewisseld, in vergelijking met de eerdere communicatie over de nutswerken in de wijk. “We hebben deze keuze gemaakt om sneller met de werken uit de binnenstad weg te zijn”, meldt de stad. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.