Nina (19) is ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar’

Nina De Wael uit Sint-Niklaas (centraal) is 'schoonheidsspecialiste van het jaar' bij de starters.
RV Nina De Wael uit Sint-Niklaas (centraal) is 'schoonheidsspecialiste van het jaar' bij de starters.
Nina De Wael (19) van beauty- en wellnesscenter BellaNina in de Heistraat in Sint-Niklaas is het voorbije weekend ‘schoonheidsspecialiste van het jaar’ geworden. Ze haalde het in de categorie starters.

De Vlaamse beauty- en wellnesssector verzamelde het voorbije weekend in Schelle voor de uitreiking van de felbegeerde prijzen. Een delegatie van de beroepsvereniging van schoonheidsspecialisten had er een jaar van selectie, opvolging en beoordeling op zitten.

In de categorie starters ging de hoofdprijs naar de Sint-Niklase Nina De Wael. Zij mag zich een heel jaar lang ‘schoonheidsspecialiste van het jaar’ bij de starters noemen. Hoewel ze pas 19 jaar jong is, baat Nina De Waele al een jaar haar beauty- en wellnesscenter BellaNina uit, aan de Heistraat in Sint-Niklaas. “Ik ben echt superblij met deze prijs. Het is een hele eer om deze titel te mogen dragen en mijn passie met iedereen te mogen delen. Dit betekent heel veel voor mij”, reageerde Nina De Wael.

Lees ook: Wordt Nina (19) dit weekend ‘schoonheidsspecialiste van het jaar’? 

Nina De Wael: negentien jaar jong en al ‘schoonheidsspecialiste van het jaar’.
JVS Nina De Wael: negentien jaar jong en al ‘schoonheidsspecialiste van het jaar’.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Vera Franck

    Dikke proficait x