Met 62 kilometer per uur door zone 30: boete van 229 euro

PZ Polder

De politie van Sint-Niklaas heeft snelheidscontroles gehouden in de zone 30 in de Lindenstraat. In totaal werden 447 voertuigen gecontroleerd op snelheid. 84 voertuigen waren in overtreding (18,7%). De hoogst gemeten snelheid bedroeg 62km/u. Deze bestuurder kreeg een boete van 229 euro toegestuurd. De politie laat weten dat er in de toekomst nog meer controles zullen plaatsvinden in de zone 30.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Karel Delcroix

  Als de stad geld te weinig heeft, laat ze dan controleren aan de bushalte parklaan atheneum, bijna iedereen rijdt daar te snel

 • Luc Moortgat

  In St Niklaas mag alles behalve dan met de auto rijden. Ook andere steden moeten er eens aan denken om de schoolpoorten direct aan N wegen te verbieden. Een bedrijf moet in bedrijvenpark maar school mag alles zodat de weggebruiker zich maar moet aanpassen. Omgekeerde wereld...

 • Lieve Maes

  30 km is amper snelheid. Als ge uw ogen op de baan, de lichten, voetgangers moet houden en niet constant op uw snelheidsmeter kunt kijken gaat ge daar soms ongewild eens over.

 • Jurgen Smet

  Dit is gewoon pestbelasting het voelt niet meer als een overtreding

 • Denis Van den broeck

  Dat is ook het enige wat ze kunnen voor de rest niks !!!!!