Line-up Villa Pace compleet: zeven nieuwe namen vervolledigen affiche stadsfestival

JVS
Met TaxiWars, The Calicos, Goe Vur in den Otto, Titia, Vandal X, Raveyards en Haemers heeft het Sint-Niklase stadsfestival Villa Pace de laatste zeven namen bekendgemaakt.

De affiche voor Villa Pace is compleet. Eerder waren al de namen van onder meer Hooverphonic, Bart Peeters, Baloji, Stikstof, Blu Samu, Stake, Jan Verstraeten, Douglas Firs, Black Flower, CJ Bolland en Nico Morano bekendgemaakt. Nu zijn daar nog zeven nieuwe bands en artiesten aan toegevoegd. Meest bekende naam is TaxiWars, één van de bands van Tom Barman. Op 6 september komt hun derde plaat ‘Artificial Horizon’ uit, de dag erna staan ze op Villa Pace. Ze sluiten op zaterdag 7 september af op ’t Plein en delen er het podium met Raveyards. Aan ’t Plein bevindt zich ook de clubstage van Villa Pace, De Nest. Daar zaten nog twee gaten in de line-up van zaterdag. Die worden ingevuld door de peetvaders van de noiserock Vandal X en de hardcore punk van Haemers.

Affiche compleet

Krankenhaus lost met Titia (NL) nog een headliner en daarmee is de affiche van hun podium ook compleet. Op de Grote Markt openen op vrijdag 6 september The Calicos het hoofdpodium. Na die winnaars van Humo’s Rockrally 2018 volgen nog Douglas Firs en Bart Peeters.

Villa Pace is een gratis stadsfestival met zes podia in het centrum van Sint-Niklaas: Grote Markt, ‘t Plein, De Nest, Castrohof, Krankenhaus en Terrazza. Het vindt plaats op 6, 7 en 8 september. Info: www.villapace.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.