Kruispunt Gentstraat-Nauwstraat-Marktstraat gaat dicht vanaf 14 januari

JVS
Het kruispunt van de Gentstraat, Nauwstraat en Marktstraat gaat vanaf dinsdag 14 januari dicht. Daardoor moet het verkeer richting Puivelde en Sinaai via Sint-Pauwels, tot eind maart.

In de Gentstraat zijn momenteel al een tijdje rioleringswerken aan de gang, die in een latere fase ook in de Nauwstraat worden uitgevoerd. Vanaf dinsdag 14 januari starten de werken op het kruispunt van de Gentstraat met de Nauwstraat en Marktstraat.

Het kruispunt blijft afgesloten voor het autoverkeer tot eind maart 2020. Alle straten worden doodlopend op het kruispunt. Voetgangers en fietsers krijgen wel vrije doorgang. 

Om Sinaai en Puivelde te bereiken, is er een wegomlegging voorzien via Sint-Pauwels, langs de Lijkveldestraat en Puiveldestraat. 

JVS
JVSReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.