Krankenhaus keert terug naar zijn roots: tweedaags event op VP-plein

Krankenhaus, hier in het stadspark, trekt eind juni opnieuw naar het VP-plein.
JVS Krankenhaus, hier in het stadspark, trekt eind juni opnieuw naar het VP-plein.
In het laatste weekend van juni keert Krankenhaus terug naar het VP-plein aan de rand van Sint-Niklaas, voor een tweedaags dance-evenement.

In 2013 begonnen Sint-Niklazenaren Youri Brocard, Lenn de Boeck en Gregory Wuytack aan een dance-avontuur onder de noemer Krankenhaus. Zes jaar later, onder meer ook na passages op Tomorrowland, keren ze terug naar waar het allemaal begon: het VP-plein naast het Industriepark-Noord. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni zetten ze er twee events op poten.

Op vrijdag zakken housekoning Red D samen met zangeres Lady Linn af naar Sint-Niklaas, net als de jonge Limburgse Cellini, het ervaren Raw District, het lokale Elesse en Kimman. 
De dag nadien is het opnieuw feest. Hetzelfde team stampt de dag erop een ander concept uit de grond, onder de naam ‘Arcade’. Niemand minder dan Discobaar A Moeder en Soul Shakers staan op de affiche.

Het beloven ook twee ecologische events te worden. “Er is al afval genoeg op evenementen. Je zal bij ons geen plastic terugvinden, maar wel ecologische materialen en absoluut geen wegwerpbekers”, klinkt het.

Krankenhaus vindt plaats op vrijdag 28 juni van 17 tot 1.30 uur. Tickets op www.krankenhaus.be. Arcade vindt plaats op zaterdag 29 juni van 15 tot 1.30 uur. Tickets: http://bit.ly/Arcade2906. 

KrankenhausReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.