Knaptandstraat week afgesloten voor verkeer

Foto Google
Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari wordt de Knaptandstraat afgesloten voor het verkeer. Dan vinden er werkzaamheden plaats voor een nieuwbouwproject aan het Kokkelbeekplein.

De komende weken worden nuts- en rioleringswerken uitgevoerd, in opdracht van een projectontwikkelaar, aan nieuwbouwappartementen op het Kokkelbeekplein. Van maandag 28 januari tot en met vrijdag 1 februari is de aannemer aan de slag in de toegangsweg voor fietsers en voetgangers van de Knaptandstraat naar het Kokkelbeekplein. Die toegangsweg wordt daardoor afgesloten.

Van maandag 4 februari tot en met vrijdag 8 februari wordt er gewerkt in de Knaptandstraat ter hoogte van de uitrit van het Kokkelbeekplein. Daardoor wordt de Knaptandstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is een wegomleiding voorzien via de Kongostraat, Broedersstraat en Gorinchemstraat. Het gedeelte van de Knaptandstraat, tussen de Moerlandstraat en de toegangsweg naar het Kokkelbeekplein, wordt tijdelijk dubbele rijrichting, tot aan de werf.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.