Jongeman knalt met deelwagen tegen gevel

Kristof Pieters

Een 25-jarige man uit Sint-Niklaas is deze ochtend rond 9.25 uur met een wagen van het deelautobedrijf Cambio tegen de gevel van een woning geknald in de Sint-Antoniusstraat. 

De bestuurder had net een parkeerplaats verlaten en verloor door een ongelukkige manoeuvre plots de controle over de wagen. Die kwam tot stilstand tegen de gevel van een garage. Een steunmuur tussen een deur en de garagepoort stortte hierdoor in. De man raakte niet gewond en had niet te veel gedronken. De brandweer moest wel ter plaatse komen om de gevel te stutten. Er werd een kraan ingezet om de grote brokstukken weg te halen. 

De wagen van Cambio raakte zwaar beschadigd en moest getakeld worden. Ook de wagen van de bewoners die in de garage stond, liep schade op.

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bart Meers

    en wie betaalt de eerste factuur van de brandweer? ja, klopt de eigenaar van de woning, zelfs als hij deze later terugbetaalt krijgt zou dit niet mogen.