Jonge bestuurder lichtgewond bij buiteling op klaverblad

De Renault Mégane belandde op zijn dak in een weide.
Kristof Pieters De Renault Mégane belandde op zijn dak in een weide.
De bestuurder van een Renault Mégane verloor dinsdagochtend de controle over zijn voertuig in een bocht op het klaverblad in Sint-Niklaas. Het voertuig slipte en belandde in de berm naast de rijbaan waar de wagen over de kop sloeg.

De man kwam uit het centrum van de stad en wou de E17 richting Gent oprijden. In de eerste bocht ging het echter mis. Het wegdek lag er nog nat bij. De wagen begon te slippen en eindigde zo’n 100 meter verder in de berm op zijn dak.

De hulpdiensten moesten ter plaatse komen om de jongeman uit de wagen te bevrijden. Hij werd vervolgens met lichte verwondingen naar het AZ-Nikolaas in Sint-Niklaas gebracht. De hinder voor het verkeer bleef beperkt. Het is niet het eerste ongeval in deze beruchte bocht. In het verleden verloren er op deze plaats al meerdere chauffeurs de controle. De snelheid is er daarom beperkt tot 70 km/uur.

De hulpdiensten moesten de bestuurder uit de wagen bevrijden.
Kristof Pieters De hulpdiensten moesten de bestuurder uit de wagen bevrijden.
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.