Hertjen drie weken afgesloten: heraanleg verkeersdrempel aan school

De verkeersdrempel in het Hertjen.
Google De verkeersdrempel in het Hertjen.
Van dinsdag 6 tot vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel aan de school in het Hertjen in Sint-Niklaas vernieuwd. Door deze werken wordt de straat afgesloten voor doorgaand verkeer.

De verkeersdrempel in het Hertjen, ter hoogte van de basisschool Sint-Camillus, wordt heraangelegd. Dat zal zowat drie weken duren.

De werken bestaan uit het aanbrengen van prefab drempelelementen. Die moeten twee weken uitharden. Tijdens deze periode mag er niet over deze elementen gereden worden om beschadiging te vermijden. Nadien wordt er asfalt tussen de drempelelementen gelegd.

Doorgaand verkeer is niet mogelijk in die periode. Plaatselijk verkeer blijft wél mogelijk in beide richtingen tot aan de werf. Fietsers en voetgangers krijgen steeds vrije doorgang. Er is een wegomleiding gepland, in beide richtingen via Industriepark-Noord, N16 en N70.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.