Heihoekstraat drie weken afgesloten: heraanleg verkeersdrempel ter hoogte van De Schakel

De Heihoekstraat in Nieuwkerken.
Google De Heihoekstraat in Nieuwkerken.
Van dinsdag 6 tot vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel ter hoogte van Heihoekstraat 204, aan jeugddomein De Schakel, vernieuwd. Door deze werken wordt de straat afgesloten voor doorgaand verkeer.

De verkeersdrempel in de Heihoekstraat ter hoogte van De Schakel, waar telkens eind juni de Openluchtfuif plaatsvindt, wordt heraangelegd. Dat zal zowat drie weken duren.

De werken bestaan uit het aanbrengen van prefab drempelelementen. Die moeten twee weken uitharden. Tijdens deze periode mag er niet over deze elementen gereden worden om beschadiging te vermijden. Nadien wordt er asfalt tussen de drempelelementen gelegd.

Doorgaand verkeer is niet mogelijk in die periode. Plaatselijk verkeer blijft wél mogelijk in beide richtingen tot aan de werf. Fietsers en voetgangers krijgen steeds vrije doorgang. Er is een wegomleiding gepland, in beide richtingen via de Bellestraat, Singel en Klapperbeekstraat. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Katrien Snellings

    Ze mogen de fietspaden daar ook eens hernieuwen