Harpiste Annelies Boodts speelt in eigen stad met ensemble Encuentro

Annelies Boodts met Martin Rosso en Dagmar Feyen.
RV Annelies Boodts met Martin Rosso en Dagmar Feyen.
Harpiste Annelies Boodts speelt op 5 mei een concert in haar thuisstad Sint-Niklaas met het ensemble Encuentro.

Samen met contrabassist Martin Rosso en pianist Dagmar Feyen vormt Annelies Boodts het ensemble Encuentro. Voor de derde keer speelt het trio in Sint-Niklaas. Vorige concerten waren gewijd aan het Argentijnse klassieke muziekrepertoire. Deze keer brengen ze muziek van Belgische, Italiaanse, Franse en Spaanse grootmeesters.

Annelies Boodts, laureaat bij de Sint-Niklase Cultuurprijzen in 2016, concerteert als soloharpiste in binnen- en buitenland. Ze studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium van Gent en het Sweelinck-conservatorium van Amsterdam. Momenteel is ze solo-harpiste in het Orchestre Philharmonique de Liège en geeft ze harples aan de academie van Deinze.

Voor dit concert wordt Annelies bijgestaan door Martin Rosso op de contrabas en Dagmar Feyen op de piano. Martin Rosso werd geboren in Buenos Aires en is contrabassist in het Symfonieorkest van De Munt. Dagmar Feyen is solopianist en componist.

Het concert vindt plaats op zondag 5 mei om 16 uur in De Salons in de Stationsstraat 85 in Sint-Niklaas. 
Tickets en info: 0496/69.71.81 of liesboodts@yahoo.com. 

RVReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.