Good Food Festival in Waasland Shopping Center

Foto JVS
In het Waasland Shopping Center vindt komend weekend het ‘Good Food Festival’ plaats. Een hele reeks foodtrucks palmt dan het winkelcentrum in.

Al voor de derde keer zet het Waasland Shopping Center de deuren open voor het culinair evenement ‘Good Food Festival’. Het shopping center wordt dan drie dagen lang een plek waar bezoekers terecht kunnen bij heel wat foodtrucks. Zo zijn de foodtrucks van Würst en Balls & Glory van de partij, maar ook de minder bekende ‘Kilimanjaro’ die de kaart van de wereldkeuken trekt. “Daarnaast zijn er ook een aantal van onze eigen horecazaken die dit weekend een foodtruck zullen uitbaten, allen met een ander culinair concept dan ze dagelijks serveren. Het Centraal Plein wordt omgetoverd tot een gezellig ‘toppingsplein’, waar de klanten hun kom soep of chocolademelk kunnen pimpen met extra toppings. Voor de gelegenheid pakken de winkels ook nog met braderijkramen uit”, aldus Laura De Brucker van het Waasland Shopping Center.

Het Good Food Festival vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 4 november. Op zondag is het Waasland Shopping Center geopend van 11 tot 18 uur. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • carina van bosch

    Wat men heel wat noemt, behalve de eigen uitbaters heb ik amper 5 anderen geteld. Deze hype is vervlogen.