Frituurwagen op kermis Puivelde gaat in vlammen op

De brandweer had het vuur snel onder controle maar de schade aan de frituurwagen is aanzienlijk.
Kristof Pieters De brandweer had het vuur snel onder controle maar de schade aan de frituurwagen is aanzienlijk.
Op de kermis in Puivelde is zaterdagmiddag een frituurwagen in vlammen opgegaan. Het kraam was nog niet geopend toen het vuur uitbrak. Er vielen geen gewonden.

Het waren omstanders die plots rookontwikkeling opmerkten boven de frituurwagen. Deze stond er opgesteld ter gelegenheid van de kermis in Puivelde maar was op dat moment nog gesloten. Nog voor de komst van de brandweer sloegen de vlammen door het dak van het kraam. Ondanks de wielerwedstrijd raakte de brandweer vlot ter plaatse. De organisatie had in afwachting van de brandweer de volledige aanrijroute vrijgemaakt. Toch brandde de frituurwagen nagenoeg volledig uit. De nabij geplaatste toiletwagen van de stad en de feesttent raakten niet beschadigd. Er vielen geen gewonden. De festiviteiten konden na de bluswerken worden verder gezet. De wielerwedstrijd moest wel een half uurtje later beginnen dan gepland. 

Kristof Pieters
Kristof Pieters
De wagen brandde binnen nagenoeg volledig uit.
Kristof Pieters De wagen brandde binnen nagenoeg volledig uit.
Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.