Foto. Stof slikken in Parkstraat bij afbraak stadhuisvleugel

JVS
De afbraak van de stadhuisvleugel en de huizenrij in de Parkstraat is volop aan de gang. Voor bewoners en voorbijgangers is er het vaak stof slikken. Ramen en deuren blijven er nog tot juni maar beter gesloten. 

“Nog even doorbijten. Veel meer zit er niet op, zeker?” De bewoners en handelaars van de Parkstraat waren voorbereid op de grote sloopwerken aan het stadhuis, maar zo'n stoffige weken zijn natuurlijk niet de meest aangename. De aannemer maakt er wel gebruik van een benevelingsinstallatie, om het stof zoveel mogelijk te beperken, maar dat lost uiteraard niet alles op. Meermaals per dag wordt het verkeer even stilgelegd als de bouwkraan grotere happen uit de panden neemt en een grote stofwolk de zichtbaarheid even compleet tot nul herleidt. De afbraakwerken duren nog tot in juni. Daarna kan de Parkstraat weer herademen en mogen ramen en deuren weer open. 

JVS
JVS
JVS
JVS
JVS
JVS3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Coen Hogervorst

    Waarom niet 1 weekend de sloophamer er in ...

  • Vera Franck

    Meen mij te herinneren dat er normaal een stofdoek moet hangen? Ik heb daar nog een gasboete voorgehad .

  • benny laureys

    zal zeker géén asbest bevatten.