Dieven proberen in te breken bij Euroshop: geen buit maar wel schade aan dak

euroshop
google euroshop
Het warenhuis Euroshop heeft vorig weekend dieven over de vloer gekregen. Die maakten twee gaten in het dak om in de kantoren te geraken, maar dat mislukte. Er is dus geen buit gemaakt maar de schade is wel aanzienlijk.

Het nieuws van de inbraakpoging raakte nu pas bekend. De politie onderzoekt de zaak nog. Opvallend is dat de dag voor de inbraak de waakhond dood werd aangetroffen. Mogelijk is er een verband tussen beide feiten. Het is trouwens niet de eerste keer dat er wordt ingebroken bij Euroshop. De zaak voerde daarom de veiligheidsmaatregelen gevoelig op. Er werd voor 200.000 euro geïnvesteerd in een camerasysteem. Dat is ook met het oog op het terugdringen van het aantal winkeldiefstallen.

Er werd een gat in het dak gemaakt maar de dieven raakten niet binnen.
rv Er werd een gat in het dak gemaakt maar de dieven raakten niet binnen.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.