Cultuurcentrum klaar voor nieuw seizoen: ticketverkoop start zaterdag

JVS
Het Cultuurcentrum van Sint-Niklaas is klaar met de programmatie voor het seizoen 19-20. Zaterdag om 9 uur start de ticketverkoop. Het podiumaanbod is opnieuw heel gevarieerd, met een aanbod voor alle leeftijden.

Wie een plekje wil reserveren voor één van de voorstellingen van het volgende cultuurseizoen in Sint-Niklaas moet er zaterdag snel bij zijn. Gewoonlijk vliegen de tickets de deur uit, van zodra de verkoop zaterdag om 9 uur van start gaat. De voorbije jaren werden er tussen 9 en 12 uur meer dan 17.000 tickets gekocht. De ticketverkoop gebeurt alleen online, via www.ccsint-niklaas.be.

Gevarieerd aanbod

Er is opnieuw een heel groot en gevarieerd aanbod aan voorstellingen, meer dan 120 in totaal, zowel theater, muziek, dans, familie, circus, humor, jong geweld en expo. Daarvoor werkt het Cultuurcentrum ook samen met concertorganisator De Casino, muziekclub ‘t Ey en de Foyer.

Verjaardagen

Opvallend is dat er volgend seizoen heel wat verjaardagen worden gevierd: ‘III-ième’ van Jan Jaap Van der Wal, ‘15 years anniversary theatertour’ van Lady Linn, ‘25 years of Grace’ van Slow Pilot rond Jeff Buckley, 60 jaar Guy Swinnen, 70 jaar Raymond van het Groenewoud, 80 jaar Kamagurka en Herr Seele, 100 jaar Drs. P en 250 jaar Beethoven.

Twee voorstellingen uit het programma zijn genomineerd voor het Theaterfestival 2019: ‘8.2' van Radouan Mriziga/hetpaleis, fABULEUS & Moussem en ‘True Copy’ van theatergroep Berlin. Voor gezinnen met kinderen zijn er een reeks leuke familievoorstellingen, met ook circus. En ook dans zit in het programma, met voorstellingen op bijzondere locaties zoals de parking van de VTS-site en een leegstaande loods op de terreinen van SVK.

En er is oog voor lokaal talent, met onder meer Karl Meersman, Stijn Van de Voorde, ‘De Spelerij’ met David Cantens, Trio Khaldei, Trio Goeyvaerts, Bart De Cock, Tom De Rocker, Nadar Ensemble en Begijn Le Bleu, die het seizoen zal afsluiten.

Info en tickets: www.ccsint-niklaas.be.

Uit 'Bloemen van een autist' van theatergezelschap Tutti Fratelli.
RV Uit 'Bloemen van een autist' van theatergezelschap Tutti Fratelli.
Raymond van het Groenewoud
RV Raymond van het Groenewoud
Geike
RV Geike
Kamagurka en Herr Seele
RV Kamagurka en Herr SeeleReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.