Collegestraat afgesloten op 3 en 6 augustus

De Collegestraat in Sint-Niklaas.
Google De Collegestraat in Sint-Niklaas.
De Collegestraat in Sint-Niklaas, een zijstraat van de Grote Markt, is de komende week twee dagen afgesloten voor het verkeer.

Op zaterdag 3 augustus van 9 tot 12 uur vindt er een verhuizing plaats ter hoogte van Collegestraat 10. Tijdens de verhuis wordt de straat ter hoogte van de woning afgesloten voor doorgaand verkeer. De paaltjes ter hoogte van de Paul Snoeckstraat zullen tijdens de verhuizing worden verwijderd om plaatselijk verkeer via deze weg mogelijk te maken. Fietsers en voetgangers krijgen steeds vrije doorgang.

En ook op dinsdag 6 augustus wordt de Collegestraat afgesloten. Dan wordt een vrachtwagen met kraan geplaatst ter hoogte van Collegestraat 7. De mobiele kraan staat in het midden van de rijbaan waardoor de straat afgesloten wordt voor doorgaand verkeer.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.