Christel Geerts (sp.a): "We hadden beter resultaat verwacht"

Christel Geerts.
JVS Christel Geerts.

Sp.a is ontgoocheld. Het wordt met 5 zetels een kleine partij in Sint-Niklaas. Christel Geerts haalt nog 2.926 voorkeurstemmen, maar dat is meteen de helft van álle stemmen van de hele lijst. "We moeten niet flauw doen. We hadden een beter resultaat verwacht. De omstandigheden zaten niet mee, onder meer met de kartelbreuk. Onze partij heeft het ook algemeen moeilijk. We hadden niettemin op meer gehoopt. We blijven wél met z'n allen strijdvaardig. De huidige coalitie zou ook kunnen worden verdergezet. Er zijn projecten in gang gezet, denk maar aan de vergroening van het Heymanplein, het lobbenstadmodel, ... Dat zijn projecten die we continuïteit zouden kunnen geven. Maar goed, N-VA is nu aan zet", reageert Christel Geerts (sp.a). 

Lees ook: N-VA heeft touwtjes in handen
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Benny Marcelo

    Eindelijk wel van de Willockx af. Nu kan er misschien terug propere poltiek beginnen.

  • Theo Laceur

    Je moet maar zo hoogmoedig niet zijn en juist voor de verkiezingen een mail naar de bewoners van sint-niklaas sturen dat alle verwezelijkingen de laatste 6 jaar het werk waren van de sossen. Er zijn ook andere partijen geweest die hun schouders er onder gezet hebben. Alleen konden de sossen dit niet verwezenlijken. Jullie hadden niet het alleen zeggenschap in de gemeenteraad. Je ziet waar jullie hoogmoed jullie brengt.