Cannabisplantage in Portugesestraat ontmanteld

Er waren vier grote kweekkamers ingericht in de woning.
politie Sint-Niklaas Er waren vier grote kweekkamers ingericht in de woning.
De stadsdiensten hebben de cannabisplantage, die dinsdag per toeval werd ontdekt in een huis in de Portugesestraat, volledig ontmanteld. De politie van Sint-Niklaas heeft intussen ook enkele beelden vrijgegeven van de vier kweekkamers die in de woning waren ingericht.

De politie vond de plantage per toeval nadat een buurtbewoner de hulpdiensten had gealarmeerd voor een overval en een verkeerd huisnummer had doorgegeven. De agenten drongen de woning binnen in de Portugesestraat en troffen er tot hun verbazing een professionele cannabisplantage aan. Volgens buurtbewoners werd het huis sinds anderhalf jaar gehuurd door een Litouwer. Die zou nog altijd spoorloos zijn.

Ontmanteld

De politie vatte een dag lang post aan de woning, maar de bewoner kwam niet meer opdagen. De stadsdiensten kwamen intussen de cannabisplantage ontmantelen. De politie gaf ook beelden vrij van binnen. In de woning werden vier goed geïsoleerd en professioneel uitgeruste kweekkamers aangetroffen, samen goed voor een vijfhonderdtal planten. De installatie werd volledig afgebroken en afgevoerd. De cannabisplanten werden vernietigd.

In de kweekkamers stonden planten van verschillende formaten.
politie Sint-Niklaas In de kweekkamers stonden planten van verschillende formaten.
De stadsdiensten kwamen de plantage ontmantelen.
Kristof Pieters De stadsdiensten kwamen de plantage ontmantelen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.