Beyblade-tornooi in pop-uptuin op Stationsplein

Beyblade, populair bij kinderen en komende zaterdag op het Stationsplein.
RV Beyblade, populair bij kinderen en komende zaterdag op het Stationsplein.
Nog tot en met zondag blijft de pop-uptuin op het Stationsplein staan. Zaterdag vindt er nog een beyblade-tornooi en een Pokémon-ruilbeurs plaats.

Voor het veertiende beyblade-tornooi laat organisator Treffen XP de parochiezaal in Sinaai één keer links liggen, om naar de pop-uptuin op het Stationsplein te trekken. Tijdens dat tornooi strijden zestien deelnemers tussen 6 en 14 jaar om de finaleplaats en een mooie prijs. Daarnaast is er ook een Pokémon-ruilbeurs, voor fans van alle leeftijden. Het vindt zaterdag plaats van 13 tot 17 uur.

Zondag 13 oktober is er de allerlaatste activiteit, met een ‘tomorrow mind coaching’ tussen 11 en 12 uur, door stress- en burnout coach Donna Van Riet.

De pop-uptuin staat al van 14 september op het Stationsplein en is een initiatief van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) om de Vlaamse tuinaannemers in de kijker te zetten. 

De pop-up tuin op het Stationsplein werd midden september ingericht en is  aan het laatste weekend toe.
JVS De pop-up tuin op het Stationsplein werd midden september ingericht en is aan het laatste weekend toe.
RVReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.