Bestelwagen kantelt na aanrijding in Raapstraat

De bestelwagen kwam na de aanrijding op zijn kant terecht.
Kristof Pieters De bestelwagen kwam na de aanrijding op zijn kant terecht.
Op het kruispunt van de Raapstraat en de Breedstraat in Sint-Niklaas kwam het zaterdagochtend om 6.45 uur tot een zware aanrijding tussen een auto en een bestelwagen. Die laatste kantelde. Er vielen twee lichtgewonden

De bestuurder van een Peugeot 206 wou de Raapstraat komende uit de Oude Molenstraat kruisen om de Breedstraat in te rijden. Net op het moment dat de Peugeot het kruispunt dwarste, reed er in de Raapstraat een Renault Trafic richting Antwerpsesteenweg. Het kwam tot een zware aanrijding, waarbij de bestelwagen kantelde. De brandweer moest de chauffeur uit het gekantelde voertuig bevrijden, hij raakte licht gewond.

Volgens getuigen had de bestuurder van de Peugeot geen voorrang verleend op het kruispunt. Hij sloeg na de feiten op de vlucht, maar kon door de politie gevat worden in de Breedstraat. De man raakte bij het ongeval eveneens lichtgewond. Het kruispunt was een tijdlang afgesloten voor alle verkeer.

Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.