Belseelse Trappers sluiten wielerseizoen af

De Belseelse Trappers.
JVS De Belseelse Trappers.

Het wielerseizoen van de Belseelse Trappers zit erop. De wielertoeristenclub uit Belsele, met 170 leden één van de grootste uit de ruime regio, heeft er weer een hele reeks fijne ritten op zitten, onder meer in de Zeeuwse polders, het Meetjesland, de Vlaamse Ardennen en een rit in het Hageland met start en aankomst aan het Sven Nys Cycling Center. “Jaarlijks hoogtepunt was ook nu weer de meerdaagse uitstap, die de Trappers dit jaar naar Tongeren bracht, met ritten naar Voeren en het Land van Herve, en over de heuvels in Nederlands Limburg.” 

Op het eind van het seizoen strijden de dames en heren traditioneel ook om de titels van clubkampioen. De twintig best geklasseerde mannen en vrouwen in de puntenstand moeten dan een regelmatigheidsrit rijden over een onbekend parcours, waarbij ze zonder hulpmiddelen zo goed mogelijk hun snelheid moeten inschatten. Rudy Van Damme (56) en Nancy Smet (47) bleken daarin de beste Trappers.  
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.