Afvalintercommunale MIWA op zoek naar ‘asbestcoach’

Wouter Spillebeen
Afvalintercommunale MIWA gaat op zoek naar een ‘asbestcoach’.

MIWA heeft een vacature uitgeschreven voor een asbestcoach. Die moet samen met lokale en regionale partners projecten uitwerken om de regio midden-Waasland asbestveilig te maken tegen 2040. “In dat kader zoeken wij een asbestcoach. Een vaag begrip, nu toch nog. Maar daar komt binnenkort verandering in”, klinkt het bij MIWA.

De nieuwe asbestcoach zal een actieplan moeten opmaken en uitvoeren om die doelstelling lokaal te realiseren. Het informeren van klanten over de asbestproblematiek en de asbestverwijdering hoort daar bij, net als het bepalen van een communicatieplan om kennis en ervaringen omtrent de materie uit te wisselen en aan een breder publiek kenbaar te maken. De asbestcoach zal ook samenkoopformules voor asbestverwijdering bij burgers en doelgroepen organiseren.

MIWA zoekt iemand met minstens een bachelordiploma en reeds enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in een projectmatige omgeving. 
Info: www.miwa.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.