Aanleg fietsoversteek Hooimanstraat start maandag

Het kruispunt van de Hooimanstraat met de Belselewegel in Sinaai, waar vanaf volgende week een fietsoversteek wordt ingericht.
RV Het kruispunt van de Hooimanstraat met de Belselewegel in Sinaai, waar vanaf volgende week een fietsoversteek wordt ingericht.
Op maandag 8 oktober gaan werkzaamheden van start voor de aanleg van een veilige fietsoversteek in de Hooimanstraat in Sinaai. 

Dat gebeurt op de plaats waar de Belselewegel de Hooimanstraat kruist. Er wordt een plateau in rode beton aangelegd, in combinatie met aangepaste signalisatie. De werkzaamheden gaan van start op maandag 8 oktober en zullen een viertal weken in beslag nemen, vooral omdat het beton goed moet kunnen uitharden. Vanaf maandag 8 oktober is er geen doorgaand autoverkeer mogelijk in de Hooimanstraat. Op maandag 5 november wordt de straat terug opengesteld voor het autoverkeer. Fietsers en voetgangers krijgen steeds vrije doorgang, met uitzondering van de dag dat het beton gegoten wordt en de eerste 2 à 3 dagen erna. Wanneer dat precies gebeurt, is nog onduidelijk. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.