43-jarige man aangehouden voor steekpartij

In de bungalow in de Slagmolenstraat speelde zich een zware vechtpartij af, waarbij het raam aan de voorzijde sneuvelde
Kristof Pieters In de bungalow in de Slagmolenstraat speelde zich een zware vechtpartij af, waarbij het raam aan de voorzijde sneuvelde
De man die zaterdag een vrouw neerstak in haar huis in de Slagmolenstraat in Nieuwkerken-Waas is voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden. Het gaat om de 43-jarige Tom D. uit Beveren. Relationele problemen zouden aan de basis gelegen hebben van de feiten.

De steekpartij speelde zich af in de bungalow van de vrouw in de Slagmolenstraat. De vrouw kreeg verschillende messteken en in de woning had zich ook een zware schermutseling afgespeeld. De 43-jarige Tom D. uit Beveren, is aangehouden op verdenking van poging moord. Hij zal komende vrijdag voor de raadkamer in Dendermonde worden gebracht. De echtgenoot van het slachtoffer was op het moment van de feiten ook aanwezig in de woning. Hem wordt niks ten laste gelegd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.