31 bezoekers technoparty betrapt met drugs op zak

photo_news
De politie van Sint-Niklaas heeft afgelopen zaterdag een drugscontrole gehouden tijdens een technoparty op het recreatiedomein De Ster. De resultaten waren behoorlijk onthutsend. Van de 58 gecontroleerde personen hadden er 31 drugs op zak.

Zaterdag vond op het recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas de technoparty ‘Labyrinth present Joyhauser’ plaats. Een 700-tal technoliefhebbers zakten af naar het evenement. De politie Sint-Niklaas bewaakte de openbare orde en veiligheid en kon daarbij ook rekenen op de bijstand van drugdetectiehonden uit de politiezones Berlare-Zele en Leuven.

MDMA

58 personen werden gefouilleerd op aanwijzen van de drugshonden. 31 personen hadden verdovende middelen op zak. Na de actie bestond de buit uit 6,5 XTC-pillen, 36 joints, 23,48 g cannabis, 5 g hasj, 2,3 g ketamine, 2,11 g cocaïne en 2,22 g MDMA. In totaal werd een bedrag van 4.750 euro aan minnelijke schikkingen geïnd.

Bij enkele rondgangen in het controledispositief trof de politie ook nog een aantal zaken aan die door onbekenden werden achtergelaten, waaronder 1 XTC-pil, een gripzakje met 2 halve pillen XTC, 1 pakson met wit poeder, vermoedelijk cocaïne, 1 houten sigarenkoker met 4 joints en 1 gripzakje met roze poeder, vermoedelijk MDMA of ketamine.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.