25ste Sportfeesten in Puivelde: drie dagen sport en plezier

Mountainbikers op pad in de Wase natuur. Zondag is er een rit in de Ronde van het Waasland voor mountainbikers met start op de Sportfeesten in Puivelde.
JVS Mountainbikers op pad in de Wase natuur. Zondag is er een rit in de Ronde van het Waasland voor mountainbikers met start op de Sportfeesten in Puivelde.
Dit weekend vinden in het gehucht Puivelde bij Belsele de Sportfeesten plaats, een evenement van liefhebbersvoetbalploeg KFC Puivelde. Het is al de 25ste editie.

Op vrijdagavond is er een wandel-sneukeltocht, een gezinswandeling van zo’n zes kilometer met onderweg hapjes en drankjes. Verder nog die avond: een schieting op liggende wip, ook voor de niet-geoefende schutters, en een volksspel met mooie prijzen.

Op zaterdag vindt er een ‘veldzaalvoetbaltornooi’ plaats, vanaf 10 uur. Zestien zaalvoetbalploegen strijden op 4 voetbalterreinen met elkaar. Die avond is er nog een barbecue en daarna een volksfeest.

Op zondagmorgen zijn er mountainbiketochten gepland, in het kader van de mountainbike zomertoer van de Ronde van het Waasland. Er zijn tochten van 25 tot 50 kilometer. Het parcours loopt over onverharde wegels door de mooie Wase natuur. Er is een ruime bevoorrading en na de tocht is er douchegelegenheid en bikewash.

Alles vindt plaats op het terrein van KFC Puivelde aan de Kruisstraat in Puivelde. Info en inschrijven: users.telenet.be/fcpuivelde, 03/775.45.08 of 03/770.80.98. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Pascal Szrek

    Mooi initiatief !