15de Avond van de Cultuurprijs in stadsschouwburg: gratis tickets zolang voorraad strekt

JVS
Volgende woensdag 13 februari vindt in de stadsschouwburg de 15de Avond van de Cultuurprijs plaats. Wie erbij wil zijn, kan gratis tickets reserveren.

Elk jaar reikt de stad prijzen uit aan enkele culturele organisaties en persoonlijkheden voor hun verdiensten of opmerkelijke prestaties tijdens het voorbije jaar. Uit een longlist met 20 namen wordt het cultureel evenement, de culturele persoonlijkheid en de culturele vereniging van het jaar gekozen. De drie winnaars ontvangen elk een professioneel portret door fotograaf Paul De Malsche. De laureaat van de Cultuurprijs 2018 ontvangt ook beeldje Enigma van Frans Wuytack.

Op de Avond van de Cultuurprijs zorgt Bernard Foubert voor de muzikale omkadering met maar liefst acht Sint-Niklase koren en dus meer dan 150 zangers en zangeressen op het podium: Mozaïek en Jong-Mozaïek, Koritsia/Gynaika, Sint-Gregorius, Voix-là, Fine-Tuned, Fiori Musicale en Fenice.

Er zijn gratis tickets verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. Die zijn af te halen aan de balie van de stadsschouwburg in de Paul Snoekstraat 1 van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 12 en van 14 tot 16 uur en op de dienst toerisme op de Grote Markt 45 van maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.