Simonnetschool krijgt Vlaamse subsidie voor renovatiewerken: nieuw dak en vlotter internet

De Vrije Basisschool Simonnet in de Maenhoutstraat..
Anthony Statius De Vrije Basisschool Simonnet in de Maenhoutstraat..
De Simonnetschool in de Maenhoutstraat in Sint-Martens-Latem krijgt een Vlaamse subsidie van 35.730,18 euro. Het bedrag zal aangewend worden voor renovatiewerken.

Voor de eerste twee maanden van het jaar werd 4 miljoen euro toegekend aan schoolbouwprojecten in Oost-Vlaanderen. Maandelijks worden door AGION, het agentschap voor infrastructuur in het onderwijs, subsidies toegekend aan scholen die willen renoveren of een nieuwbouw willen realiseren. Een van die scholen is de Vrije Basisschool Simonnet in Sint-Martens-Latem. 

“Met deze subsidie kunnen wij enkele nodige renovatiewerken uitvoeren”, zegt directeur Paul Lauwers. “Zo worden onze platte daken vernieuwd en verder komt er een nieuwe verwarmingsinstallatie en een optimalisatie van ons internetnetwerk. We mikken op de zomervakantie om de werken te laten uitvoeren.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.